2013. július 14., vasárnap

Lila és Türkiz .

Pár nap áldásos szünet után ma egy lila és egy Türkiz karkötő készült . Az, hogy áldás volt a szünet csak most lett világos számomra is . Nem volt időm, sem kedvem --utóbbi számomra annyira kell az alkotáshoz, mint a két kezem...Bevallom nem esett jól, de semmi sem véletlen... Mert most összeállt a kép: kell a szünet, kellenek a kis megszakítások, hogy töltődjek, hogy érkezzenek az új ötletek , hogy újra lelkes lehessek és bele tudjam tenni mindazt az örömöt, ami tombol bennem és mindazt a szeretetet, ami néha bizony szétfeszít belülről..
Szóval minden pontosan úgy jó, ahogy van !!! :)

Lila és a szivecskék karkötő.
A réz színű , nagy szemű lánc teljes hossza 19, 5 cm, de természetesen tudok állítani belőle--igény esetén. Halvány és sötétebb lila üveg gyöngyök díszítik ( 3,4,6,8 mm) , kellemes pasztell árnyalatok. Réz színű kisebb és nagyobb szivecskékkel és réz kocka fityegőkkel.



És egy újabb türkiz . :)

Türkiz leveles,tulipános, kis virágos karkötő.
A réz színű, nagy szemű lánc 20,5 cm-- állítok rajta igény esetén !! Sötétebb és világosabb árnyalatú tűzzománc tulipánok, csiszolt , roppantott és újrahasznosított üveggyöngyök - 3,4,5,6 mm, réz levélkék és kis virág fityegők díszítik.Virág kapoccsal.




Árakat és további képeket jobb oldalon , a karkötők menü alatt találsz !!
Megvásárolhatóak ! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése